Werken bij zorgokee

Wat heeft Zorgokee te bieden?

Bij Zorgokee komt u te werken in een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en maatschappelijke ondersteuning. Een organisatie die vooral het “wij” gevoel heeft!

Zorgokee biedt een inspirerende, professionele en prettige werkomgeving. U wordt uitgedaagd om steeds verder te ontwikkelen! Met talenten, ideeën, initiatieven en kennis draagt u samen met het team bij aan de missie van de organisatie en dus de vooruitgang van de cliënten.

Vacatures

Altijd op zoek naar de beste mensen

Eens in de zoveel tijd hebben we vacatures open staan. Houd de vacature pagina goed in de gaten. Zodra we een vacature ter beschikking hebben, zal deze hier verschijnen.

Meer informatie

Sollicitatieprocedure

Is uw interesse gewekt?

Voor iedereen die is geïnteresseerd in een baan bij Zorgokee willen we op deze pagina graag meer informatie geven over onze sollicitatieprocedure.

 

Zorgokee is een middelgrote organisatie waar ongeveer 80 medewerkers werkzaam zijn. Dit betekent dat Zorgokee regelmatig vacatures heeft.

 

Mocht u interesse hebben in een baan bij Zorgokee, dan kunt u uw CV met daarbij een motivatie versturen naar sollicitatie@zorgokee.nl. Een brief via de post of een sollicitatie zonder motivatiebrief kunnen wij niet in behandeling nemen.

Wanneer de afdeling werving & selectie uw brief heeft ontvangen, krijgt u altijd een ontvangstbevestiging per e-mail.

De afdeling werving & selectie laat u weten of ze verder in gaan op de sollicitatie. Zo ja, dan wordt u uitgenodigd via e-mail of telefoon.

Het eerste gesprek zal met iemand van werving & selectie zijn. Het tweede gesprek is altijd met een leidinggevende van het desbetreffende product waarop u solliciteert.

Hebt u nog verder vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op via sollicitatie@zorgokee.nl

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris

Zorgokee is aangesloten bij de cao Sociaal Werk.

Stage en afstuderen

Stage lopen bij Zorgokee

Het opleiden van goede mensen is ons op het lijf geschreven. Om deze reden zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires. Dit kan zijn voor een meeloop stage of afstudeerstages. Houd de stage- en afstuderen pagina daarom goed in de gaten.

Meer informatie

Volg ons op social media